Account manager

Oletko valmis käärimään hihat?

Onko Sinulla loistava asenne ja myynti itsessään on Sinulle intohimo? Oletko aidosti asiakaskeskeinen ja haluat tuottaa aina huippuunsa viedyn asiakaskokemuksen? Jos vastasit kyllä, haemme juuri Sinua ACCOUNT MANAGERIKSI Retrieverille Helsinkiin

 Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Retrieverin Account Managerina toimit osana kuuden hengen myyntitiimiä ja pääset vastaamaan ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä parhaimmillaan. Retriever tarjoaa räätälöityjä mediaseuranta- ja analyysipalveluita, jotka rakennetaan kunkin asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskuntasi muodostuu toimialariippumattomasti niin järjestöistä ja julkishallinnon toimijoista kuin keskisuurista ja suurista yrityksistä. Aluksi lähdet rakentamaan omaa asiakassalkkuasi uusasiakashankinnan kautta – ja tulevaisuudessa hoidat salkkuasi pitkäjänteisellä ja loistavalla otteella. Hoidat myyntiprosessin itsenäisesti ja varmoin ottein, aina prospektoinnista tapaamiseen ja klousaamiseen saakka, sekä vastaat määräaikaisten sopimusten uusimisesta ajallaan. Me emme hae pelkästään Myyjää, vaan myös pitkäaikaista kumppania asiakkaillemme.

Teet läheistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja olet osa account -tiimejä yhdessä palvelutuotannon ja media-analyytikkojen kanssa, jotka auttavat Sinua menestymään työssäsi. Työsi tuloksista vastaat suoraan myyntijohtajalle, Laura Patrikaiselle, joka toimii myös esimiehenäsi. Tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain myös muualla Suomessa ja Pohjoismaissa.

Käytät päivittäisen aikasi tehokkaasti ja olet aina aktiivinen. Vastuullasi on oman työn päivittäinen organisointi ja teet työsi suunnitelmallisesti. Sinulle on sisua & sinnikkyyttä, aitoa intoa & uteliaisuutta kaikelle uudelle, mutta ennen kaikkea haluat auttaa asiakastasi menestymään.

Retriever tarjoaa Sinulle:

 • ­Alansa johtavat palvelut – markkinajohtajuus Ruotsissa ja Norjassa – nyt on Suomen vuoro
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen ja sparrauksen päivittäiseen tekemiseen
 • Kansainvälisen työympäristön Pohjoismaisten kollegojen kanssa
 • Erittäin toimivat toimitilat Helsingin ytimessä – Kalevankadulla
 • Kansainväliset kick-offit
 • Erittäin kilpailukykyisen palkkausmallin

Retriever odottaa Sinulta:

 • Näyttöjä ratkaisukeskeisestä palvelumyynnistä ja siinä menestymisestä
 • Loistavia organisointitaitoja ja hyvää suunnitelmallista otetta
 • Valmiiksi koeteltua paineensietokykyä – ilman tätä ei myynnissä pärjää
 • Aitoa innostusta myytäviin mediaseurannan ja viestinnän mittaamisen palveluihin
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Asiakaskeskeistä ja –ystävällistä otetta
 • Kyseenalaistamisen jaloa taitoa
 • Erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa (konsernikielenä toimii englanti)

Bonukset:

 • Media-alan ja viestinnän tuntemus on iso etu

 

Kiinnostuitko Account Managerin tehtävästä ja haluat liittyä Retrieverin tiimiin?

 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa 26.5.2019 mennessä Helsmitehtaan HR-järjestelmän  kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen – aloitus on elo-syyskuussa 2019.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Retriever Suomi Oy:lle.)