Account manager

Haluatko olla mukana kasvussa?

 Onko Sinulla ratkaisukeskeinen asenne ja myynti itsessään on Sinulle intohimo? Olet aidosti asiakaslähtöinen ja haluat tuottaa aina huippuunsa viedyn asiakaskokemuksen? Haemme juuri Sinua ACCOUNT MANAGERIKSI Retrieverille Helsinkiin

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Account Managerina toimit osana neljän hengen myyntitiimiä ja vastaat ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä Retrieverin huippuunsa hiotuilla mediaseurannan ja analytiikan palveluilla. Lähdet rakentamaan omaa asiakassalkkuasi ensisijaisesti uusasiakashankinnan kautta – ja tulevaisuudessa hoidat omaa asiakassalkkuasi pitkäjänteisellä ja loistavalla otteella. Hoidat itsenäisesti koko myyntiprosessin mallikkaasti ja varmoin ottein, aina prospektoinnista tapaamiseen sekä ennen kaikkea klousaamiseen saakka. Teet läheistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien, kuten esimerkiksi media-analyytikkojen kanssa, jotka auttavat Sinua menestymään työssäsi.

Käytät päivittäisen aikasi tehokkaasti ja olet aina aktiivinen. Vastuullasi on oman työn päivittäinen organisointi ja teet työsi suunnitelmallisesti. Raportoit viikoittain suoraan myyntiryhmän päällikölle, joka toimii myös esimiehenäsi. Tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain myös muualla Suomessa.

Retriever tarjoaa Sinulle:

 • Alansa johtavat palvelut – markkinajohtajuus Ruotsissa ja Norjassa – nyt on Suomen vuoro
 • Pienen ja pippurisen tiimin tuen ja sparrauksen päivittäiseen tekemiseen
 • Kansainvälisen työympäristön Pohjoismaisten kollegojen kanssa
 • Erittäin toimivat toimitilat Helsingin ytimessä Kampissa
 • Legendaariset Kick-offit, ensi keväänä Kitzbuhelissa Itävallassa
 • Erittäin kilpailukykyisen palkkausmallin

Retriever odottaa Sinulta:

 • Kovia näyttöjä ratkaisumyynnistä ja siinä menestymisestä
 • Loistavia organisointitaitoja ja hyvää suunnitelmallista otetta
 • Valmiiksi koeteltua paineensietokykyä – sinulta ei karkaa pallo kovassakaan paineessa
 • Aitoa innostusta myytäviin media- ja viestintäalan seuranta- ja mittauspalveluihin
 • Rakkautta asiakkaisiin ja sitä kautta myös kyseenalaistamisen jaloa taitoa
 • Englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa

Bonukset:

 • Media-alan tuntemus on iso etu
 • Ruotsin kielen taito

 

Kiinnostuitko ja haluat liittyä seuraan?

Oletko Sinä etsimämme ratkaisukeskeinen Account Manager? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa 28.10.2018 mennessä osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen – aloitus kun sopiva henkilö on löytynyt.