Syvempää ymmärrystä Retriever Akatemiasta

Retriever Akatemian tarkoitus on lisätä sinun työtehoasi. Koska meillä on pääsy lähes rajattomaan määrään dataa ja löydämme sieltä sinulle oleellisimmat tiedot, voimme auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä.

Kursseillamme sekä seminaareissamme ja tapahtumissamme opit hyödyntämään Retrieverin palvelua ja sen tuottamaa tietoa paremmin. Retriever Akatemian tarkoitus on kehittää osaamistasi niin, että saat käyttöösi olennaisimmat mahdolliset tiedot – itsellesi käyttökelpoisessa muodossa.

Onko sinulla mielessäsi jo määritelty tarve? Haluatko lisää tietoa markkinastasi tai kasvattaa toimintasi huomioarvoa? Ota meihin yhteyttä – laadimme sinulle räätälöidyn kurssin.

 

18.4: Mediaseurannan käyttökoulutus

huhtikuu 18, 2019 9:30 am

Käyttöopastuksen aikana käymme läpi seuraavat seurantaportaalin osiot: Monitor – toimituksellisen printti- ja verkkomedian sekä radio- ja tv:n seuranta Pulse – sosiaalisen median […]

Lue lisää

23.5: Mediaseurannan käyttökoulutus WEBINAARI

toukokuu 23, 2019 2:00 pm

Maksuttomassa webinaarissa käymme läpi seuraavat mediaseurantaportaalin osiot: Monitor – toimituksellisen printti- ja verkkomedian sekä radio- ja tv:n seuranta Pulse – sosiaalisen median […]

Lue lisää

Retrieverin ja STT:n aamiainen SuomiAreenassa 17.7.2019

heinäkuu 17, 2019 9:00 am

Retriever ja STT Viestintäpalvelut ovat paikalla SuomiAreenassa. Haluamme tarjota aamiaisen kaikille ystävillemme ja asiakkaillemme, jotka ovat paikalla Porissa.

Lue lisää