Tule meille töihin

Retriever on Pohjoismaiden suurin mediaseurannan ja analyysin toimittaja. Meitä yhdistää halu ymmärtää asiakkaittemme monipuolista toimintaa. Työtämme leimaa luotettavuus, innovatiivisuus ja sitoutuminen.

Retrieverillä pyrimme rakentamaan pitkiä työsuhteita. Keräämme yhteen lahjakkaita, motivoituneita yksilöitä jotka muodostavat joukkueen joka haluaa kasvaa ja kehittyä yhdessä. Me emme usko pystyvämme saavuttamaan tavoitteitamme ilman lahjakkaita ihmisiä jotka tekevät tiiviisti töitä yhdessä. Liittymällä Retrieverin tiimiin pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinulla on motivoituneet työkaverit sekä osallistumiseen kannustava työilmapiiri.

Retriever-tiimin jäsenenä saat

  • Kasvaa ja kehittyä ammattilaisena työympäristössä jossa on tilaa sinun ideoillesi
  • Mahtava joukkuehenki Pohjoismaisten kollegojesi kesken
  • Loistavan työympäristön jossa keskitytään avoimeen viestintään, huumoriin päivittäisen työnteon keskellä ja suhtaudutaan positiivisesti työn ulkopuoliseenkin elämään
  • Kehittää vahvuuksiasi ja arvostusta näkemyksillesi
  • Matkustaa ympäri maailmaa. Kaikki Retrieverin tiimin jäsenet pääsevät mukaan legendaarisiin kick-offeihimme. Seikkailumme ovat vieneet meidät Istanbulin ja Barcelonan lämmöstä Svalbardin jäätiköille.

Kiinnostuitko tehtävästä Retrieverillä? Hae avoimia paikkoja tai lähetä sähköpostitse avoin hakemus mika.roman@retriever.fi niin palaamme asiaan!